tisdag 11 maj 2010

Peppningsförsök

Imorgon är sista dagen på den här skolveckan och det ska förstås firas med nationella prov i matte A. Puh, panik råder i korridorerna just nu. Själv har jag bara gjort ett snabbprov, orkar inte lägga allt för mycket energi på det. Tänkte gå en promenad imon bitti så att man har fullt med ny fräsch luft i lungorna, sen är det bara att köra på och hålla tummarna!

Jag vet att det är många där ute som har ont i magen, huvudvärk, ångest, gråt i halsen eller mår överjävligt på något annat sätt på grund av det här provet. Till er skulle jag vilja skicka en hälsning;

Det går bra ändå! Ni kommer att lyckas ändå, er framtid och lycka avgörs inte under ett enda prov. Ni kommer att tusentals möjligheter kvar, oavsett hur det går på det där sketna provet imon. Ni är fantastiska, allihop.

Så nu i en tid när börsras och vulkanaska turas om med att förmörka nyhetssändningarna, diverse djurinfluensor fluerar runt jorden och det har tillsats 15årsgräns på energidryck, vad mer kan man göra än att lyssna på Magnus Ugglas Mitt Decennium? Så på pricken perfekt och den ultimata peppningen!



Det finns en bättre video här.

Stort lycka till imon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar