Hittade ett recept på Lisen Organics:
NÄSSELSHOT
1 dl färska nässlor
1 dl färska nässlor
½- 1 dl vatten
1/2 tsk honung
1-2 msk citronsaft
Skölj nässlorna och rensa bort skräp och grova stjälkar.
Skölj nässlorna och rensa bort skräp och grova stjälkar.
Lägg allt i mixer och mixa.Häll vätskan genom sil. Häll vätskan i ett fint glas. Smaksätt med citron och honung.
Den luktade fisk och smakade lite gräs, men jag lyckades få den helekologisk, med ekocitron, ekohonung och dessutom ekoråsocker att smaksätta med.
Stolt!
Nästa gång tänkte jag smaksätta den med lite ingerfära, mums mums...
Mer videobloggande, yes!
SvaraRaderavisst är det fantastiskt att det ekologiska bara liksom trillar ner från skyn när man börja ska börja äta ekologiskt :)
SvaraRadera